Competiția terrierilor englezi la vulpe în MNL "Gentleman 2017" 16-17.10.17. Kremenchuk, regiunea Poltava, Ucraina.
Competiția terrierilor englezi la vulpe în MNL "Gentleman 2017" 16-17.10.17. Kremenchuk, regiunea Poltava, Ucraina.
28.09.2017

Canisa "Moldhunter" a fost prezentată la concurs de 4 câini - Campionii de cîmp Wendy, Dandy, Djasta Grafiti Grace, Moldhunter Gros.

 

  La concurs au participat 77 de câini de rase de fox terrier cu părul neted, fox terrier cu păr sîrmos, velish terrier, border terrier din toate regiunile Ucrainei.

In urma celor doua lansări, câinii noștri au arătat următoarele rezultate:

 

Dandy - 1 lansare- prinderea  vulpii din vizuină în minutul 4 de lucru, însă nu a ieşit la timpul  stabilit - fără  diplomă; A doua lansare- prindere în loc în minutul 4, rezultatul este o diplomă de gradul 1cu 93 de puncte.

 

Moldhunter Gros – prima lansare nu a trecut- fără diplomă; a doua lansare prinderea de umăr în minutul 5, rezultatul este o diplomă de gradul 2 cu 84 de puncte.

 

Djasta Grafiti Grace - 1 lansare- prinderea  la a  3 minută de muncă, rezultatul fiind o diplomă de gradul 1 cu 89 de puncte; a 2 lansare -prinderea  la a  3 minută de muncă, rezultatul fiind o diplomă de gradul 1 cu 89 de puncte. A obținut locul 2, după rezultate, printre foxterrierii cu păr sîrmos.

 

Wendy - 1 lansare - prindere de  obraz, rezultatul este o diplomă de gradul 1 cu 92 de puncte; 2 lansare - prinderea până la 2 minute pe locuri (gît), rezultatul este o diplomă de gradul 1cu 95 de puncte. A luat primul loc printre fox terrierii cu păr sîrmos.

    Aș dori, de asemenea, să menționez munca stabilă a unui caţel “Moldhunter” Ilay, care a lucrat consecvent în două etape pentru diplomele de gradul 3, cu punctaje mari de 73 și 76.